27 Mart 2009 Cuma

ZEYNEP

Zeynep kursumuzun en sevimli kızlarından .Ana sınıfı öğrencisi,seneye okula başlayacak.
Okula yazma bilmemesine rağmen diğer öğrencilerimizin kullandığı metodla devam ediyor.Renklerle müzik eğitimine gerek kalmadan notaları öğrenen ZeynepEkim ayından bu yana kursumuza devam ediyor.





ZEYNEP NİSA

Zeynep Nisa 4. sınıf öğrencisi. Önceki yıllarda keman eğitimi almış.Ancak notaları okuyamıyordu ve yay çekişinde problemler vardı.
Bu yıl büyük ölçüde nota okumayı çözdü,sağ bilek yay çekişimizde epey ilerleme kaydettik.Müzik kulağı gayet iyi ve sesleri temiz basıyor.
Çok yaratıcı,sosyal,girişken,müziği çok seven bir öğrenci.

ZEYNEP ASLI

Zeynep Aslı'da geçen yıl 2 aylık bir kursdan sonra, bu yıl aramıza yeni katılan öğrenciler arasında.İlkokul 2.sınıf öğrencisi.Müziği ,kemanını çok seviyor.

AYSEL VE ZEYNEP

Aysel,Lise 10. sınıf öğrencisi.Yaklaşık olarak 5 aydır keman eğitimi alıyor.İstikrarlı bir şekilde ilerliyor,hiç bir derse çalışmadan gelmiyor :).Ağırbaşlı,olgun ,tevazu sahibi bir öğrencimiz.
Zeynep aramızda yeni sayılır .9.sınıf öğrencisi.Henüz 4 yada 5 derstir bir aradayız.Önceki yıllarda keman dersleri almış ancak metodsuz çalıştığı için konu eksikleri vardı. 4. parmak ve sol teli ile hiç çalışma yapmamıştı.Ancak kısa sürede eksiklerini gideren Zeynep 'in kulağı ve yayı gayet iyi.

BEGÜM

Begüm ilkokul 3.sınıf öğrencisi.Ekim ayından beri keman çalıyor.Gerçekten çok başarılı,yetenekli
bir öğrenci.Kısa zamanda notaları okuyan Begüm 'ün algısı yüksek ,çabuk kavrıyor.Bu güne kadar hiçbir derse de çalışmadan gelmedi :).

EYÜP EREN ,EBRU BEYZA

İlkokul 4.sınıf öğrencisi Eyüp Eren 2 yıl keman eğitimi almış ancak nota okuyamıyordu.Kısa zamanda nota okumayı çözen Eyüp Eren sakin ama çok zeki bir öğrenci.Ekim ayından beri keman çalıştığımız Eyüp Eren istikrarlı adımlarla ilerliyor.
Ebru Beyza'da geçen yıl 2 ay keman eğitimi almış bir öğrencimiz Ekim ayından bu yana beraber çalışıyoruz.İlkokul 5.sınıf öğrencisi.Kulağı ve yayı gayet iyi olan Ebru Beyza 'nın yalnızca kendine güven duygusu eksik :).Karşısına her çıkan parçayı çalamam korkusu ile çalmaya başlamasına rağmen deşifreleri gayet iyi.
Güzel bir ikili olan öğrencilerimiz,neşeli,dolu dolu bir ders saati geçirtiyorlar bana.....